logo
logo
logo

Klantenservice: 088 0236 100

Neem contact met ons op.

Algemene Informatie Assortiment

DressMe Clothing heeft een ruim assortiment van allerlei soorten textiel. Met meer dan 50 merken onder één dak proberen wij zo compleet mogelijk te zijn. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende producten: T-shirts, polo's, truien, blouses, sportkleding, badtextiel, boxershorts, etc.

Standaard in ons assortiment voeren wij de twee volgende catalogi. Indien u een kijkje wil nemen in één van de drie catalogi, klikt u op des betreffende catalogus.


- Promotional Textiles 2013

Ook leveren wij speciale werkkleding en sportkleding.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst over bepaalde producten is het altijd mogelijk een afspraak te maken om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij hebben van verschillende producten voorbeelden beschikbaar, waardoor u de artikelen ook kunt passen indien gewenst. Mocht het product wat u zoekt er niet bij zijn of zoekt u een andere kleur of maat, neem dan contact op met DressMe Clothing door middel van het contactformulier.

Het is bij DressMe Clothing ook mogelijk om producten via e-mail te bestellen. Indien er bedrukking op de producten gewenst is, kunt u een logo en/of tekst met uw bestelling mee sturen. Vervolgens sturen wij u, indien gewenst, een digitaal voorbeeld als concept toe. Dit om u een idee te geven van het uiteindelijke product. Bij het concept vindt u dan tevens een offerte. Na goedkeuring gaan wij over tot het daadwerkelijk bedrukken van de producten. Uiterlijk binnen twee weken na uw goedkeuring is uw bestelling klaar!

Zoekt u een product en kunt u het niet vinden op de verschillende websites? Neemt u dan contact met ons op en wij gaan voor u opzoek naar het gewenste product!

DressMe Clothing heeft als streven om aan al uw wensen te voldoen!

Voor speciale wensen, prijzen van producten of andere vragen over ons assortiment kunt u contact op nemen met DressMe Clothing door middel van het contactformulier.

Meest verkocht

Wij van DressMe Clothing hebben een uitgebreid assortiment!

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Vraag een offerte aan

 1. Naam*
  Vul aub uw naam in.
 2. E-mail*
  Vul uw E-mail in.
 3. Bel mij terug Invalid Input
  Invalid Input
 4. Telefoon*
  Vul uw tel. in.
 5. Omschrijf uw aanvraag*
  Omschrijf aub uw aanvraag