logo
logo
logo

Klantenservice: 088 0236 100

Neem contact met ons op.

Bedrukkingen

U kunt alle textiel bij DressMe Clothing laten voorzien van een passende bedrukking. Zo krijgt uw textiel, helemaal naar uw wens, een exclusieve uitstraling.

Klik hier om te zien welke kleuren in transferdruk er allemaal mogelijk zijn bij DressMe Clothing. Naast deze standaard kleuren is het mogelijk om bij DressMe Clothing uw textiel te laten voorzien van een speciale opdruk. U kunt hierbij denken aan een legerprint, glitterprint maar ook aan zilver en goud! Klik hier voor de prijzen van een bedrukking in een standaard kleur.

Tekstbestanden dienen aangeleverd te worden als een Word bestand, als eps of als een ai vectorbestand. Logo’s en andere bestanden dienen als eps of ai vectorbestand te worden aangeleverd. Indien u niet in staat bent hieraan te voldoen, digitaliseren wij voor u het logo. Hier zijn echter eenmalige kosten aan verbonden van  € 30,00 (incl. BTW) per logo.

De bedrukking is van hoge kwaliteit. Volg echter wel onze wasvoorschriften op, om de bedrukking mooi te houden.

Klik hier om een kijkje te nemen in de fotogalerie van DressMe Clothing, met foto’s van voorbeelden van door DressMe Clothing bedrukte kleding.

Voor prijzen van zeefdruk, full-colour opdrukken, opdrukken met meerdere kleuren of andere informatie over bedrukkingen kunt u contact opnemen met DressMe Clothing door middel van het contactformulier.

Meest verkocht

Wij van DressMe Clothing hebben een uitgebreid assortiment!

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Vraag een offerte aan

 1. Naam*
  Vul aub uw naam in.
 2. E-mail*
  Vul uw E-mail in.
 3. Bel mij terug Invalid Input
  Invalid Input
 4. Telefoon*
  Vul uw tel. in.
 5. Omschrijf uw aanvraag*
  Omschrijf aub uw aanvraag